Kyllä minä pärjään

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Minä katson
hymyillen olkani ylitse

annan vauhtia
koko rahalla

ei sen kummempaa

myöhässä oman onnensa
siivoustalkoista

juosten
ja
nauraen

oman elämänsä ohitse.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot