Kunnes meri loppuu

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Niin

minä olen
untesi ikkuna
liikkuva laiva

revennyt purje
esirippu
sinä olet

niin

mutta muista
on elettävä

sillä
haaksirikko
on vain välipysäkki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella ihanasti kirjoitettu runo!

Haaksirikon sattuessa voi aina rakentaa jotain uutta ja kestävämpää pitämällä mielessään kaikki ne virheet sekä hyvät ominaisuudet vanhasta. Tai jotain.. Kaunis ja paljon puhuva runo, josta kukin voi kuunnella, mitä runolla on itselleen kerrottavaa. Hienohan tämä, ei siittä mihinkään pääse^^

Kaunis, lempeä.

"haaksirikko on vain pysäkki"
Hienosti sanottu.

kaunis ja vahva
tulee voimakkaana elämänhalun ja jatkuvuuden tunne
ja tämä tuntuu myös erorunolta
muttei lainkaan katkeralta.
Otsikko on nappi valinta, todella rakastuin tähän runoon
taitaa mennä suosikkeihin

ihanan salaperäinen.. viimeinen lause kruunaa tämän ihanan runon!

Haaksirikko
on vain pysäkki.

Niinhän se on, olet ihana !

 

Käyttäjän kaikki runot