21 vuotta

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Ota vastuusi

Itke itkusi

Kastele kukkasi
tai älä

ei sinua kukaan kiitä

oman elämäsi surkuhupaisa mannekiini,
maalitauluna maailmalle

Ennen kaikkea olen oppinut,
itseään on vaikeinta rakastaa

Mene ja tiedä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! ja ihana ikä!

Niin totta.
Hyväruno!

Hyvää syntymäpäivää=).

Hyvin vaikuttava runo!
Ja totta joka ainut sana!
Luin muitakin runojasi, on Sinulla taitoa
kirjoittaa.

 

Käyttäjän kaikki runot