Tärkeitä sanoja

Runoilija poope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin kirjoittaa,
tekaista runon.
Itselleni muistuttaa,
en ole eloton.


Parikymppinen nainen kaipaa risuja ja ruusuja kirjoituksistaan.

Haaveita, pilvilinnoja, pelkoja, synkkiä luolia ja kummallisia metsäneläimiä.. Omasta ja muiden elämästä.

Silmäilethän aiempiakin runoja, jos haluat tutustua minuun paremmin. :)
 

hän sanoi

'ei ole niin voimakasta tuulta
että se saisi sinut horjumaan
ei niin pelottavaa asiaa
ettetkö siitä selviäisi'

ja minä uskoin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteikasta mietiskelyä.

 

Käyttäjän kaikki runot