Minuus kasvaa

Runoilija poope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin kirjoittaa,
tekaista runon.
Itselleni muistuttaa,
en ole eloton.


Parikymppinen nainen kaipaa risuja ja ruusuja kirjoituksistaan.

Haaveita, pilvilinnoja, pelkoja, synkkiä luolia ja kummallisia metsäneläimiä.. Omasta ja muiden elämästä.

Silmäilethän aiempiakin runoja, jos haluat tutustua minuun paremmin. :)
 

vielä joskus tulen siksi
miksi minua luullaan

kasvan ihmiseksi

avaan sydämeni
lasken kilpeni

hymyilen isälleni

nousen jaloilleni
rapakkoisesta suosta

revin miekan rinnastani

syleillen rakkaintani
sidon haavat menneisyyden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau. Pidin kuvailustasi, heti heräsi mielikuvia. Hienoa, oikein hienoa.
Ja hyvää syntymäpäivää.

Toiveikas tunnelma vaikka tapahtumat jotka vilahtavat ovatkin raskaita
Mukavan valoisa sanoma kaiken tummuuden keskellä

Kuin lukis omia ajatuksia!!!

 

Käyttäjän kaikki runot