Muistoja ennen joulua

Runoilija poope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin kirjoittaa,
tekaista runon.
Itselleni muistuttaa,
en ole eloton.


Parikymppinen nainen kaipaa risuja ja ruusuja kirjoituksistaan.

Haaveita, pilvilinnoja, pelkoja, synkkiä luolia ja kummallisia metsäneläimiä.. Omasta ja muiden elämästä.

Silmäilethän aiempiakin runoja, jos haluat tutustua minuun paremmin. :)
 

yhdessä toivottiin
joulua valkeaa

missä ootkaan
mene ikkunaan

iltahämärään
lunta leijailee

pyydän

katso yön tähtiin
ja minut siellä nää

edes tämän kerran

viimeisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kyllä kaunis runo :)

Herkistävän Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot