oon kuullut, kuinka sanotaan: usko parempaan
mihin uskoisin, kun ihmiskunta hukuttaa
itse itseään aina vain syvempään suohon
uskoisinko niin kuin kaikki muut
kokoaisin palapelin normien mukaan
opiskelu, perhe ja vakituinen työ
kallis hautapaikka ja viimeinen yö
uskoisinko niin kuin opetetaan
muista älä koskaan toista lyö
iskuja, potkuja vasten kasvoja
silti pitää niiaten sanoa kiitos
Selite:
Tässä on <b>yritetty</b> tehdä lyriikat biittiin. Siksi siis erilainen, mutta mielestäni sitäkin enemmän tärkeitä ajatuksia. Kommentteja kaipaillaan!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä
hyvä