Humaltunut

Runoilija poope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin kirjoittaa,
tekaista runon.
Itselleni muistuttaa,
en ole eloton.


Parikymppinen nainen kaipaa risuja ja ruusuja kirjoituksistaan.

Haaveita, pilvilinnoja, pelkoja, synkkiä luolia ja kummallisia metsäneläimiä.. Omasta ja muiden elämästä.

Silmäilethän aiempiakin runoja, jos haluat tutustua minuun paremmin. :)
 

rakkaudesta juopunut
syliin juuttunut
kehoni niin rento
melkein yhtä hento
kuin sudenkurento
huulillaan hamuaa
houkutukseen kajoaa
juopumusta halajaa
rakkauteen palavaan
yhä uudelleen vajoaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot