Viimeisin ajatus

Runoilija poope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin kirjoittaa,
tekaista runon.
Itselleni muistuttaa,
en ole eloton.


Parikymppinen nainen kaipaa risuja ja ruusuja kirjoituksistaan.

Haaveita, pilvilinnoja, pelkoja, synkkiä luolia ja kummallisia metsäneläimiä.. Omasta ja muiden elämästä.

Silmäilethän aiempiakin runoja, jos haluat tutustua minuun paremmin. :)
 

Pahinta on unohtaa

Huomata
ettei enää muistakaan

äänesi kulkua
katseesi tuiketta
hiustesi tuoksua
kosketustasi iholla

Ettei enää olekaan
jokaista yhteistä muistoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sai ajattelemaan oman elämäntilanteen ihan uudestaan. Upea.

Sai ajattelemaan oman elämäntilanteen ihan uudestaan. Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot