Suomalainen mies

Runoilija poope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin kirjoittaa,
tekaista runon.
Itselleni muistuttaa,
en ole eloton.


Parikymppinen nainen kaipaa risuja ja ruusuja kirjoituksistaan.

Haaveita, pilvilinnoja, pelkoja, synkkiä luolia ja kummallisia metsäneläimiä.. Omasta ja muiden elämästä.

Silmäilethän aiempiakin runoja, jos haluat tutustua minuun paremmin. :)
 

metsässä rämpinyttä
suossa kahlannutta
joskus murtunutta
humalassa tarponutta

mutta

samalla selvinnyttä
sattumalta pelastunutta
polvilleen kumartunutta
anteeksi anonutta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot