Nimetön

Runoilija ce432e5f91172d07b425312e5503d1da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.5.2019 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I'm hiding
Started eating healthy
Succeeded nearly
I'm hiding

I'm hiding
Started running
Vigorously walking
I'm hiding

I'm hiding
Started seeing friends
With neutral intent
I'm hiding

I'm hiding
They all recommend
I cut this loose end
I'm hiding

I'm hiding
Started breathing again
I'm nearly sane
I'm hiding

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot