Niin viileää

Runoilija ce432e5f91172d07b425312e5503d1da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.5.2019 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ohi on
ohikiitävää

miksi vielä
ponnahdan

puhelimen ääneen
pirullinen kapula

ohi on
kiitti ja hei

elämä on
vasen kaista

nopeasti ohi
jälkeen jää

ne oikealla
minusta sirpaleita

katse eteenpäin
leuka pystyyn

kylmän viileää
ohikiitävää

kaikki hyvin
sinne jäivät

vai jätinkö
sittenkin liikaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo 😊

 

Käyttäjän kaikki runot