Ilmoitus

Runoilija ce432e5f91172d07b425312e5503d1da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.5.2019 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Että ärsyttää
Täällä kirjoitan
Kun sulle tahtoisin
Susta kirota

Et usko mua
Kun sanon "rakastan"
Sanonteenyritän
Täten ilmoitan

Ehkä oon ainoa
Niin se menee
Toinen meistä
Toisin välittää

Sulle tiedoksi
Parisänky on purettu
Pesty on peittosi
Heivattu kahvimaitosi
Ko. sanat yliviivattu

Ei tunnu miltään
Oot poissa
Turha katsella
Sulla ei ole oikeutta
Tätä ihoa tunnustella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas teksti, pysäyttävä.

 

Käyttäjän kaikki runot