Violation

Runoilija ce432e5f91172d07b425312e5503d1da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.5.2019 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

We crossed
We felt
It lingered
It grew

We were passionate
We fought
I missed
Guess you did too

Now it's dead
I lost
You did too
Very much so

I'm emptying
My heart
My place
You ruined

I'll grow anew
I'll make it mine
After all
This violation

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot