Nimetön

Runoilija ce432e5f91172d07b425312e5503d1da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.5.2019 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksi päivä
Kaksi päivää
Vai 40 vuotta
Olet mustana en tiedä

Ei ole aikaa
Sun mustalle mielelle
Ylpeydelle
Ylitsepääsemättömälle

En taida sua oikein
Enää inspiroida
Oot löysä makuuhaava
Silti jaksat tekstata

Keskeneräisiä vai
Enigmaattisia
Lauseita
Nyt teen sulle turhaa kunniaa

Mä jäin tuleen makaamaan
Poltto tulee myöhemmin
Niin se aina
Jää kylkeen kytemään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot