Kreikkalainen jumala

Runoilija JoonasKKOulu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2015 1:01

Asuinpaikka: -

 

Mä tunnen kuinka sä nojaat minuun
me katsotaan leffaa...
Mä olen onnellinen tästä hetkestä.
Mä katson sua, kun sä makaat,
sun otsaa ja suuta – sun silmiä kiinni.
Mä en tiedä kauniimpaa juuri nyt,
kuin kreikkalainen jumala
upea...

Selite: 
Sellainen hiljainen hetki, se ainoo kelpaava seura mies miehelle. Kun toinen on niin kaunis, että sydän särkyy katsellessa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot