Liian pitkä katse,

Runoilija JoonasKKOulu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2015 1:01

Asuinpaikka: -

 

Sä seisot siinä,
ojennat kätes ja tietämättäs sanot jotain hassua.
Katsot mua, liian pitkään
jotta sen vois jättää huomiotta.
Mää mietin sua salaa itseltänikin aamulla
ja toistelen sun sanojas
hykerrellen hiljaa tunnetta sisälläni
ja aivan liian pitkää katsettas...

Selite: 
Ihastuminen sekunnissa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot