Hiljaisuus

Runoilija JoonasKKOulu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2015 1:01

Asuinpaikka: -

 

Hiljaisuus on armottomampi kuin totuus.
Totuutta sä voit hetkellisesti paeta,
voit paeta valheellisiin odotuksiin
voit paeta humalan satamiin
nähdä tulen ja tuulen
kokea hetken.
Mutta hiljaisuus on siellä,
se odottaa sua yksinäisine miekkoineen.
Se odottaa sua seivästääkseen sut taas kerran itseesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot