Enkelten Kuolema

Runoilija JoonasKKOulu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2015 1:01

Asuinpaikka: -

 

En kertonut sinulle tarinaa enkelten kuolemasta.
Kuinka enkelit kuolevat,
kun rakkaus tapetaan.
Olen tehnyt sen kerran,
olen surmannut valkean olennon,
surmannut enkelin ja rakkauden.
Vuotaisin verta, jos siihen kykenisin,
vuotaisin verta mistä vain,
jotta tämä kipu jäisi tulematta.
Jäisi olematta,
jäisi yksi enkeli kuolematta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot