voit myrskyissäs nukkua

Runoilija vanerikehys

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äidinkieltä viritellässä
 

korkeet laineet,
pitkän matkan myrskyn paineet
voi usein saada aikaan vahinkoo
laitaan lyöneet, turvaa syöneet
vaan eipä henki mennyt oo!

Vaahtopäitä,
ympärillä onhan näitä
mut nehän häipyy aina aikanaan!
vaan isän käsi ei käsistäsi
ei irti päästä milloinkaan

aaltoja tai lauhaa
ei ne muuta mielenrauhaa!

Voi myrkysissäs nukkua
sillä et voi hukkua
oot suojassa Jumalan
voit myrskyissäa nukkua
sä et voi hukkua
käsissä suurimman

liikkeessä tuulen,
lempeänä tänään kuulen
kuinka isä kuiskailee:
katso minuun, miellyin sinuun
ei sulle mikään pahaa tee!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea

 

Käyttäjän kaikki runot