kotimatkalla

Runoilija vanerikehys

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äidinkieltä viritellässä
 

A1
laiturilta
katson ilta
kun yöhön himmenee
hiljaa katseen luon ylös taivaaseen
ja kaukaa sarastaa
onnen maa
ja sydän kurkottaa

A2
vaikka tänään
onkin tosi vaikeaa
lastaan isä kyllä jaksaa lohduttaa
kun jaksat taivaltaa
onnen maa
palkintona odottaa

R)
onnen maa
onnen maa
meitä isä rakastaa

Ch)
isä mä olen kotimatkalla
pidäthän siis suojassa
vaanivilta kiusaajilta
armottaman pahoillta
pidä lapses suojassa
kotimatkalla

B)
isä mä tuun
vaaan en vielä
nyt jatkan tällä
käskemälläs tiellä
ja mä kiitän
että tästä kotimatkasta
tulee enemmän kuin mahtava

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniit sanat

 

Käyttäjän kaikki runot