tie,totuus ja elämä

Runoilija vanerikehys

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äidinkieltä viritellässä
 

A1
tiedätkö olevasi oikeella tiellä
paistaako pilven läpi aurinko siellä
näätkö taipeissas sammalta
etkö uutta janoa
A2
vai huomaatko jalkäsi suohon taas jääneen
pelkäätkö apua huuta nyt ääneen
onko nousu liian vaikeaa
tartu käteen auttajaa
ch
tie, totuus ja elämä
tie, totuus ja elämä
tie, totuus ja elämä
aika on seuraamaan lähteä

b)
vaik ois joskus kiviä kengissä
tällä tiellä voidaan hyvin ja ollaan hengissä
ch

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot