Nimetön

Runoilija vanerikehys

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äidinkieltä viritellässä
 

a1) seison vuoreni ja päällä katson käsiäni
enkä näe enää niissä kahleita
vaik huomasin monta kertaa pelkääväni,
nyt tiedän niiden olleen valheita

a2) niin kauan kahleita kannoin
et ne piirsi jäljet ranteisiin
vaan nyt näkyy maisema uusin rannoin
hei täältähän voi nähdä unelmiin

ch) seison vuoreni päällä ja ylistän Jumalaa
seison vuoreni päällä, ei kukaan muu kunniaa tästä saa
seison vuoreni päällä, ja katson kun aallot maata upottaa
kahleet sinne jäi, ne hukkua saa

a1)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot