Oot arvokas!

Runoilija vanerikehys

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äidinkieltä viritellässä
 

Jo ennen syntymääs
hän ties sun joka askeleen
sun polkus tehty oli tarkalleen
joka ainut hius, joka kasvon piirrekkin
on käden jälki mestarin

sä et saa
koskaan unohtaa
että mikään ei sussa ole sattumaa

oot arvokas
kädenjälki jumalan
ja mitään sottua ei synny
pensselistä suurimman
oot arvokas
siis elä mukaan sen
katso aina peiliin iloiten!
Oot arvokas!

tallatessaan aina kuulee
monenmoista höpinää
kuinka toinen muka toisen varjoon jää
On vain yksi suurin ja me loput alla sen
ollan joukkon vaan yhdenvertainen

olet mittatyö siis käyttäydy sen mukaan
ja jumalaa paremmin ei tasan tiedä kukaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Amen. Lohduttavia ja niin helposti unohdettavia säkeitä.

 

Käyttäjän kaikki runot