Lapsuudenystävä kissan silmissä

Runoilija Treya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ollaan oltu todella etäisiä,
vuodet kasvettu vanhemmiksi
ilman tietoakaan siitä
mitä toiselle kuuluu.

Tänään vasta huomasin,
miten samanlaisiksi ollaan muututtu
ilman vihjettäkään siitä
millaiseksi toinen on muuttumassa.

Ehkäpä vihreät
kissansilmämme
viekkaudellaan tai
ehkäpä sisäinen
kissamme pääsi
valloilleen
tekemällä meistä samanlaiset
kissan silmissä.

Selite: 
;><3
Kategoria: 
 

Kommentit

toiveikas eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot