Mukamas virheellinen

Runoilija Treya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet oikeassa, minä olen täydellinen
syy siihen miksi juuri me erosimme
en vain ollut niin täydellinen mitä etsit.
Mietin vain, mikä minussa oli vikana?

Myönnän,
tein virheitä
mutta minusta sinä
ansaitsit ne.

Sanotaan,
että virheistään oppii
mutta sinun kohdallasi,
en voinut lopettaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot