It's you boy

Runoilija Treya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyllä, sinä olet se,
joka saa minut näyttämään iloiselta,
saat minut hymyilemään,
sillä huumorimme kolahtaa yhteen.

Kyllä, sinä olet se,
jota ihan ensimmäisen kerran pussasin,
sait minut lentämään,
kun huulemme osuivat yhteen.

Kyllä, sinä olet se,
joka saa minut pelkäämään,
saat minut pelon valtaan,
sillä en halua olla sinun rakkaasi.

Saat vielä paremman, usko se
mutta silti rakastan sinua.

Selite: 
äwwww ;;s ihastus jonka kanssa oli 4-7veen juttuu ja nyt taas törmätty yhtee ;___;
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo suoraan sydämmestä.
Kirjaimet rakkaudella kirjoitetut..
Kaunis pidin kovasti(:

tää on nätti rakkausruno:)

 

Käyttäjän kaikki runot