Neljäs kuukausi

Runoilija Treya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkös kulta ettei kukaan sua voi viedä multa
Sillä mä aion lujentaa otettani ja pistää kaikkeni peliin mun prinsessan tähden.

Mua ei hävetä olla sun seuras vaan päinvastoin
Oon niin helvetin onnellinen siinä sun vieressäsi.
Vaikka matkallamme on tullut paljon ja liikaa mutkia,
Silti ollaa kestetty ne, koska meiän rakkaus on aitoo.

Muistan vielä sen päivän, kun eka kertaa nähtii ja Katsoin sun silmiis, sillä se hetki heitti mut pilviin.
Ollaan molemmat huomattu, että ollaan iha erilaisii
Mut silti tullaa pitää toisistamme kii.

Selite: 
aww, 4kk sun kanssas kulta<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot