Pilviin puhtaan valkoisiin

Runoilija Treya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä lensit pilviin puhtaan valkoisiin
jättäen suuren viillon monien sydämiin.

Niinhän se menee, että parhaat lähtee ensimmäisenä.
Sun kohdalla se pitää paikkansa
Sä oot se, jota jokainen rakasti
Se maanpäällä oleva enkeli.

En saanut enkä voinut sua hyvästellä,
joten siksi tuntuu niin ikävältä,
että päästin sinut liian aikaisin
pilviin puhtaan valkoisiin.

Selite: 
äwwwwwwwwww, laura</3
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen..otan osaa..
Tidän kuinka sattuu kun saa tietää jonkun itselleen tärkeän ihmisen kuolleen eikä koskaan saanut sanoa hänele että tämä on rakas.Kuinka sattuu kun ei saanut hyvästellä

 

Käyttäjän kaikki runot