Kaikkea sitä

Runoilija Treya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin aina mitä sinä hänessä näet?
En vain ikinä tule kysymään sitä ääneen,
sillä joko sanelisit minun tekemäni virheet
ja mitä hän ei tee mutta minä teen
tai sinä vastaisit, että hän on täydellinen.

Hetki sitten keksin vastauksen.
Koska hän on kaikkea,
kaikkea mitä minä en
ole.

Selite: 
;__; näin on.
Kategoria: 
 

Kommentit

voin samastuu joka kohdasta tässä runossa,
niin haikeaa mutta liian totta,
tykkään, suosikkeihin samantien >>
n_____n

sydäntä raastavaa kateutta, surua, kaipuuta! hieno on.. !

 

Käyttäjän kaikki runot