Talvi tulee taas

Runoilija f829c6b27b98f5a4980921af7f8c3609

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2018 1:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei pidä kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.
 

Yön saapuessa käperrymme sänkyyn

ja kuten tämän kylmän maan aurinko

pian olemme kadonneet keskelle ääretöntä





Nousemme ennen aamua

kurkistan kaihtimien välistä ulos

vielä on pimeää



Sinun pitää ajaa parta ja käydä suihkussa

juot vielä aamukahvin ja sitten lähdet

katson ikkunasta kun kävelet yli jäätyneen pihamaan



Mietin: Talvi tulee, mutta tänäänkin aurinko nousee.



Ja aurinko nousi samalla kun kuun häilyvä sirppi muistutti vielä itsestään kadoten lopulta kasvavaan valoon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään :)

 

Käyttäjän kaikki runot