Puutarhan puut

Runoilija f829c6b27b98f5a4980921af7f8c3609

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2018 1:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei pidä kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.
 

Hedelmätarhan puut, niin kauniit,
vahvoina maahan juurtuvat
auringon valossa kylpevät

Vaan yksi puu kasvanut on kieroon
varjossa muiden
se roudan rasittama on, piiskaama tuulen

Se sinnittelee muiden varjossa,
hapuillen aurinkoon
sen oksille kinokset kasautuvat

Milloin kaatuu tuo puu painonsa alla,
taudin vaivaavat lehdet lakastuvat
elämä sisällä kuolee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot