Nimetön

Runoilija f829c6b27b98f5a4980921af7f8c3609

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2018 1:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei pidä kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.
 

Mitä sinä olet nähnyt, mitä olet tuntenut?

Koneen näkymättömän metallisen silmän
jolla vastaukset oikeat on sinulle valmiina
joka puolestasi on kaiken valmiiksi päättänyt
oikean vääräksi tuominnut
ja vääryyden oikeuttanut

Minä otin askeleen väärään suuntaan
kävelin läpi kielletystä portista
saavuin salaiselle saarelle
täydellisyyden kaavaan
symmetrian saloille
jossa taivaalla paistaa kuusikulmioinen kuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot