Vahvempi

Runoilija f829c6b27b98f5a4980921af7f8c3609

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2018 1:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei pidä kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.
 

Vuosi 2000-jotain,
herään taas pimeään aamuun, teen sen joka päivä
Ja mun määränpää - siellä saan pelätä mun jokaista sanaa
jokaista lausumatonta lausetta
jos en haluu tehdä tästä vielä pahempaa

Nykyhetki, takaraivossani aina yksi toive
mut tiedän et se ei tuu koskaan toteutuun
se on vaan yksi haave,
jossa mä olisin taas 15 vuotta

Aika vaan ei juokse väärään suuntaan, tiedän kyllä
mut mä juoksin pois siitä paikasta joka päivä
tai ainakin kävelin pois niin nopeeta ku jalat kanto

Jos olisin ollut vahvempi silloin
en olis nyt tässä
yhden ajatuksen kanssa - se on aina mun päässä
tykyttää ohimoissa, kulkee mukana säässä ku säässä

Jos pääsisin ajassa taakse
antaisin samalla mitalla takas
päätä seinään, niin et ne itkis
ei haittais vaikka mut erotettais
ehkä se olis ollu vaan hyvä juttu
ehkä mun elämästä olis tullu jotain muutakin
kuin pelkkä umpisolmu

Kaikki on ihan vitun sama
ei oo enään kunnioitusta
mihinkään, kun ei kellään ollut sitä muhun
Eikä sitä voi korjata enää,
että ilman lääkitystä mä en pystyis enää tähänkään

Nää asiathan kaikki on unohtanu jo aikapäiviä sitten
Mut tajuutteks te
että mä mietin niitä melkein joka päivä?

Jos olisin ollut vahvempi silloin
en olis nyt tässä
yhden ajatuksen kanssa - se on aina mun päässä
tykyttää ohimoissa, kulkee mukana säässä ku säässä...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot