Nimetön

Runoilija f829c6b27b98f5a4980921af7f8c3609

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2018 1:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei pidä kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.
 

Laula ja tanssi,
Sanoi sieluni
Daaliat pihalla ovat kauniinpia kuin unissani, huomasin

Maistoin mettä makeimmasta kukasta
Defensiivinen kilpeni pirstoutui
Maailma, sitäkö voi rakastaa?
Aamu valkeni sisälläni, kun yö väistyi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot