Nimetön

Runoilija f829c6b27b98f5a4980921af7f8c3609

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2018 1:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei pidä kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.
 

Ekstaasin aalto pyyhkii ylitseni
ja hengittäminen on helpompaa kuin koskaan

Suurempi voima koskettaa minua
ja rauhan aalto huokuu kohisten
ylitse kehoni, läpi koko mieleni

Kemialliset kaavat tekevät minut onnelliseksi
ja edes tänä yhtenä iltana voin olla todella onnellinen
tässä ajatusten puutarhassa

Joten miksi välittäisin, ylipäätään mistään? Joskus täytyy keskittyä tuntemaan.
.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot