Rakkautta ja riitoja.

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmisellä on vihaa,
onhan ihminen verta ja lihaa,
ihmisessä elää rakkaus,
kovan elämän kestävä pakkaus.

On oikein vihata,
on oikein rakastaa,
vihaa ei kylvää saa,
rakkautta jakakaa.

Anteeksi annetaan,
elämän paska unohdetaan,
viimein tavataan,
suudellaan ja halataan.

Rakastan aina lähimmäisiäni,
joskus olen hämilläni,
minkälaisia tunteita tuleekaan,
mitä ulos purankaan.

Ymmärrät minua,
kun ymmärrän sinua,
en voisi päästää irti sinusta,
sydämeni kärsisi kivusta.

Rakastan sua tänään,
rakastan sua huomenna,
mitä liittyy tuonnemmas,
ei jatku huonommaks.

Selite: 
sana rakkaudesta..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot