Taivaan tähti

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kaukana kilometrien päässä,
ikävöin sinua,
mutta tiedän,
että odotat minua.

Kun saavun luoksesi,
tulet ja halaat,
pyydät,
että ensi viikolla palaat.

Tulee aika jolloin lähden,
taivaalla näen vilkkuvan tähden,
se sinusta muistuttaa,
kunnes tavataan.

Selite: 
Niin se aika vain kuluu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot