Odotus

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina on paljon kysymyksiä,
päässä pyöriviä,
odottaa voin hyvia aikoja,
toivon onnellisia taikoja.

Uskalla mistään ei aloittaa,
pitää yrittää oven välistä raottaa,
ei vaan aikaiseksi saa mitään,
ei vaikutusta mihinkään.

Elämän sääntö se on,
uskoni on aivan toivoton,
uskalla ajatusta en kadottaa,
ehkä se vielä koittaa.

Selite: 
Pallo käteen ja pyörittelemään, ei kuitenkaan pääse mihinkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot