Menneisyys

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kumpa joskus voisi palata takaisin ajassa,
antaa asioita anteeksi ja halata,
olla erilainen kuin aikaisemmin,
kunnioittaa toisia paremmin.

Elämä ei ole elokuvaa,
se on todellisempaa,
täälä asiat tapahtuu,
johonkin se sydänkin havahtuu.

Voi tuntea ylpeyttä,
usein myös häpeää,
kumpikaan ei ole mitään,
jos jotain menettää.

Olen kokenut tilanteita monta,
tunteellista ja tunteetonta,
osa merkitsee paljon,
osa taas ei mitään,
miettien mitä en ole tehnyt,
ja mitä mennyt tekemään.

Ajatuksissani aion elämääni parantaa,
että voisin tulevaisuuttakin rakentaa,
tehdä asioita joista pidän,
saada parempi teryveys ja sydän.

Selite: 
Kaikkea ei voi, eikä osaa tehdä oikein. Elämä kuljettaa. Tulevaisuuteen voi onneksi enemmän vaikuttaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot