Elämän peili

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin katsoisin itseäni peilistä,
tuska paistaa huoneeni seinistä,
huomaan ikkuinoissa huurteen,
kuitenkin aina herään päivään uuteen.

Peili kuvastaa elämääni,
auttaa näkemään kaiken,
pahan ja paskamaisen,
asioita joita haluaa unohtaa,
myös asiat joita aina korostaa.

Kun peili rikkoutuu,
kuvani lakastuu,
enää en näe elämääni ulkoisin silmin,
voin vain puolustaa itseäni kilvin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyviä kuvia, joskin ehkä turhan rönsyilevä teksti hieman latistaa, eikä palvele tarkoitusta. Hyviä loppuriimejä. Kaipaan tähän hyvään ideaan lisää tiivistystä ajatuksiin ja tekstiä solmivampaa viimeistä säkeistöä. Muuten ei mitään moittimista, keep up the good work.

 

Käyttäjän kaikki runot