Kylmyydestä lämpöön

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen vielä olin surullinen,
kaikki potki päähän,
kuin talvi olisi tullut,
ja olisin liukastunut jäähän.

Tänään jää suli,
en tiedä mikä tuli,
aloit lämpenemään,
sait minutkin heräämään.

Voin illalla nukahtaa onnellisena,
rauhallisena, kokea oloni turvallisena,
ei tarvitse miettiä mitään.

Selite: 
kiitos <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot