Virheitä, onnellisuus

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhmät asiat painaa mieltä,
pääasia on,
että löydät virheesi sieltä,
mitä teit väärin,
mihinkä asiat kaatui,
mitä voit parantaa
ja minne saavuit.

Onnelliset asiat saa hymyilemään,
surun sisäänsä nielemään,
naurua ja iloa,
seuraten
onnellisuuden aurinkoa.

Selite: 
Valo voi paistaa pimeimpään puskaanki.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot