En olisi jaksanut kuitenkaan

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Se mikä kesti ikuisesti,
minä luovutin jokaisen hetken
joka lipui ohitseni

Lopulta minä olin itse halunnut kaikkea
mistä olinkaan saanut joskus kärsiä
ja iloita

Se mikä kesti ikuisesti,
pelot ja inhot jäivät
joka lipui ohitseni

Lopulta minä en halunnut mitään niistä
mistä olinkaan saanut joskus kärsiä
ja iloita

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot