Huoneessa

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Kadonneet tunnit
ja niiden ajattomat autuaat

Pahuuttaanko tämä kaikki
on kostautuvi minulle
vai ansaituko on kohtalo,
hylätyn eläimen

Ne kädet, voitko hetken katsoa
mitä niille onkaan tehty
eivät enää samanlaiset,
eivät ollenkaan

Niillä minä joskus loin,
halusin että sinäkin katsoisit
ehkä myös sillonkin kun katosit

On hylättynä,
tyhjässä huoneessa
pelkistetyillä valoilla,
hohtaa kalpeat kasvot
ja kädet jotka vapisevat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot