Hyvästi

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Kun talvi vihdoin väistyi,
ja näin jo pihanurmen vehreytyvän,
kylmän jään poistuvan sijoiltani
kuuntelin tuulen viestejä

Taivaalta väistyi tummuus,
ja näin sakean lintuparven liitävän kohti äärettömään,
ehkäpä sinun saattajasi

Istuin auringonpaisteessa,
ja halusin lähettää sinulle terveiseni
toivottaa sinulle hyvää matkaa,
minne ikinä sinä olitkaan menossa

Olkoon uusi alkusi täysin kivuton,
ja voisin olla lähdöstäsi lohduton

Selite: 
Lepää rauhassa, rakas mummi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot