Ikuinen ystävyys

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Mikä olikaan se lupaus,
joka kaikui laaksossa kuin ikuisuus?

Lupasit meille, ikuisen ystävyyden
päättyisivät päivät mun yksinäiset
oliko sen väärti kaikki tuo,
kun luotin ikuiseen

Mikä olikaan se lupaus,
jonka kaiku oli hyvin lyhyt?

Luulin niin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis! :)

 

Käyttäjän kaikki runot