Ilta

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Lumisade saapuu sijoilleni
Pienille kummuille joita yö suojelee

Unten maille syvään vaipuu luonto
Jota yksinään vain tähtivyö varjelee

Hiljaa keskellä lumisateen syleilyssä
Tummuuden eri sävyihin
vaipuu mailleen ilta-aurinko

Ja varpaani kylmettyvät hiljalleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot