Verenpunainen aamu

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Hän katsoi suoraan auringonpaisteeseen
kumpuilevan tasangon ylitse
rajasi taivaanrantaan punaisen viivan
jatkuen loputtomaan

Hän katsoi suoraan auringonpaisteeseen
näkemättä jälkiä menneisyydestä
tietämättä mitään tulevasta

Kuuma, paahtava tuuli hänen hiuksiaan nostatti ilmaan
kuin kotkan sulat ne kauniina koreilevat
hänen ollessaan täysin peloton

Ja hän katoaa tuohon verenpunaiseen
aamun kuumaan hohteeseen
yhdessä kotkan siipien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Whou, ihan huikea. Tunnelma ja kaikki kohdillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot