Nimetön

Runoilija Driumphatorius

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, sähläilijähän minä, verbaalinen ilmaisija.Improvisointi on suurin harrastuksistani.
 

Ulkopuolella paistaa positiivisuus ja hymy,
sisällä palaa tuska ja kipu.
Tunnen olevani hylätty.
Kotona,kaveriporukassa ja yleisesti jokapuolella.
Kaikki erkanevat,jään yksin,täydellisen yksin.
Jos tämä jatkuu näin,
sisäinen hiljaisuuteni räjäyttää pääni miljooniksi palasiksi.
Mutta jos hiljaisuus rikkoutuukin nopealla ja kovalla tunteiden huudolla,
voin tuntea itseni kuuroksi tunteille.

Selite: 
hmm..no emmätiiä. aika Randomii.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on sinäänsä hyvin kaunis, mutta hiukan olisin hiukan muotoillut tätä. Ajatus ja sanavalinna ovat osuvia :)

muotoilua voisi miettii uudelleen.
idea hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot